fbpx

O Nama

Jeste li arhitekt, građevinski tehničar, izvođač građevinskih radova ili trgovac? Planirate li i dizajnirate zgrade s više prirodnog svjetla, ili proizvodite i prodajete proizvode koji koriste svjetlo dana u estetskom, učinkovitom i održivom načinu?

Bilo stambene zgrade ili komercijalno renoviranje: imamo prave proizvode za vas.

Mi smo stručnjaci za prirodno svjetlo, prozračivanje i ventilaciju kao i sisteme za odvod dima i topline. Nudimo pomoć i savjete u područjima kao što su svjetlosne kupole i trake, krovni prozori, kontinuirani krovni prozori, sustavi odvođenja dima i topline.

Dobrodošli!

O našem partneru Essertec

Znanje i umijeće prikupljano dulje od 55 godina

1960. Društvo Klaus Esser KG u Neussu razvija i proizvodi prve svjetlosne kupole na njemačkom tržištu. Pod trgovačkom markom Esser slijedi razvoj mnogih novih proizvoda i inovacija koje predstavljaju putokaz na području rasvjete, prozračivanja, odimljavanja i odvodnje ravnih krovova.

2016. Društvo Eternit Flachdach GmbH mijenja ime u ESSERTEC GmbH. Novo ime poduzeća povezuje povijest Klausa Essera s aktualnom i budućom filozofijom proizvoda.

Zašto Essertec rješenja?

1. Vodeći u inovaciji i tehnici

Dugogodišnje iskustvo s mnogim novim proizvodima budućnosti na najnovijem stupnju tehnike. Za najvišu kvalitetu proizvoda i pouzdano funkcioniranje – made in Germany.

2. Stručno savjetovanje

Sveobuhvatna stručnost na licu mjesta, ali i u centrali, gdje Vam je na raspolaganju TEC TEAM. Stručno praćenje gradnje, od projektiranja do primopredaje.

3. Kratki rokovi isporuke

Veliki asortiman na skladištu s brojnim nominalnim veličinama, u različitim formatima i izvedbama. Oko 75 % svih isporuka dolazi iz skladišnih zaliha, po želji u roku od 24 sata.

4. Najviša energetska učinkovitost

Svjetlosne kupole, prozori za ravni krov i nasadni vijenci s optimalnim toplinsko-izolacijskim svojstvima, na aktualnom stupnju tehnike i u skladu s uredbom o uštedi energije (EnEV).

5. Praktična rješenja za sanaciju

Prethodno konfigurirani kompleti po mjeri za sve sanacijske zadaće i popravke. Slažu se uz sve proizvode Esser-/Eternit-/ESSERTEC, kao i tuđe proizvode. Sigurnost pri projektiranju pružaju Vam certificirana rješenja za sanaciju sustava za odvodnju dima i topline.

6. Precizna predmontaža

Proizvodi i dijelovi pribora su fleksibilni i mogu se precizno kombinirati (sustav dogradnih jedinica). Isporučuju se prethodno montirani proizvodi koji omogućuju brzu završnu montažu na licu mjesta.

7. Predkonfekcionirani kompleti za montažu

Sastav montažnog materijala za određeni proizvod olakšava stručnu montažu naših proizvoda.

8. Ispitana sigurnost

ESSERTEC je certificiran prema DIN 9001, 14001, OSHAS i proizvođač je sustava za odvodnju dima i topline koji je priznat u skladu sa smjernicama VdS. Sve proizvode ispituju i certificiraju neutralni zavodi za ispitivanje.

9. Servisne ponude sežu od javnih natječaja do održavanja edukacija, izračuna dnevne svjetlosti, sustava za odvodnju dima i topline i potencijal uštede energije, usluga montaže i održavanja, usluga vezanih za javne natječaje.

10. 24-satna linija za pomoć

Hitna pomoć u slučaju kvarova na sustavima svjetlosnih kupola i odvodnje dima.

Certifikati

Jako nam je stalo do toga da Vas u svakom trenutku uvjerimo u optimalnu kvalitetu proizvoda. Iz tog smo razloga osmislili opsežan program osiguranja kvalitete, čiju učinkovitost potvrđuju različita certifikacijska tijela.

Sve izdane certifikate možete pronaći i skinuti na našoj web stranici u PDF formatu.