fbpx

Centar za dizajn Promo21 – Poslovni park Karlovac

VRSTA OBJEKTA

Centar za dizajn

GODINA

2016

VRSTA RADOVA

Isporuka i ugradnja svjetlosne kupole essertop 4000 – 100x 150 cm sa
sustavom za odimljavanja stubišta FUMILUX 24-j 10

Svjetlosna kupola essertop 4000 – 100 x 100 cm za izlaz na ravni krov

INVESTITOR

PROMO 21 – Karlovac

MJESTO

Karlovac

Jedinstven projekt „Centar za dizajn – Promo21“ obuhvaća izgradnju i opremanje modernog objekta za razvoj grafičkog dizajna, dizajna i edukaciju postojećih i potencijalnih kupaca.

U ovom projektu radi se o niskoenergetskoj gradnji i mjere energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije maksimalno su primijenjene. Kako bi dali svoj doprinos zaštiti klime, pri izgradnji vlastitog poslovnog objekta, u Promo21 su se odlučili za održive, ekološki i energetski učinkovite sustave i koncepte gradnje.

Posebnost ovog centra bit će njegov izgled. Naime, ova niskoenergetska zgrada u obliku kocke imat će fasadu na kojoj će biti komadić neba. Fasada mesha mijenjat će se svakih 5 godina, a na njoj će se printom svaki puta izraziti neka nova poruka primjerena namjeni kuće, a to je Centar za dizajn. Za modernu krovnu konstrukciji „Centra za dizajn – Promo21“ izabrali su prvoklasno rješenje i ugrađena je svjetlosna kupola ESSERTOP 4000 dim. 100 x 150 cm, te ugrađen sustav za odimljavanje stubišta koji zadovoljava najviše zahtjeve zaštite od požara. Ugrađena je i svjetlosna kupola ESSERTOP 4000 dim. 100 x 100 cm za izlaz na ravni krov.