fbpx

Sustavi odvodnje – za sanaciju – 100 – 200 mm

Topli ili hladni krov, obnova pomoću essergully sustava uvijek je jednostavna i pouzdana. Priključak na stari otvor na gradilištu omogućen je pregradnim kanalom. Može premostiti razne ulazne cijevi promjera od 100 do 200 mm.

Proizvod

Preuzimanja

Sustavi odvodnje za sanaciju

Dostupni su u verziji 95, 125 ili 165. To mu omogućuje da se koristi za stare lijevke na licu mjesta promjera od 100 do 200 mm. Obnovljeni otvor se također može koristiti ako se ne primjenjuje toplinska izolacija. Pjenasta spojna membrana izrađena od bitumena ili PVC-a pruža homogenu vezu s materijalom krovne obloge. Tijelo vodovoda je toplinski izolirano. Izrađena je od poliuretanske integralne pjene (lijevana, bez CFC-a).

Tehnički podaci

Oprema

Element za proširenje

Essergully ekspanzijski element može se koristiti za dvoslojnu izgradnju u novim zgradama i projektima obnove. Ono neprekidno premošćuje debljine izolacije u rasponu od 60 do 240 mm. Ekspanzijski element može se isporučiti s pjenom ugrađenom spojnom membranom (bitumen, PVC, ECB ili EPDM) ili s prirubnicom. Potpuno toplinski izolirano tijelo odvodnje izrađeno je od poliuretanske integralne pjene (liveno, bez CFC-a).

Šljunčana zamka

Šljunčana zamka izrađena od plastike otporne na udarce može se pričvrstiti na tijelo vodovoda u jednom koraku.

Komplet za terasu / trijem

Dva dijela se savršeno uklapaju. Pomoću protupožarnog elementa i dodatnog dijela za trijem / trijem možete riješiti sve probleme s odvodnjom balkona i verande. Ako imate klasični konstrukcijski sustav s toplim krovom, npr. armirano-betonski pod, možete implementirati rješenje koje nije sigurno za bilo koju vrstu površine:

  • za označavanje na estrihu s plutajućim podom,
  • za popločavanje tla od šljunka,
  • za popločane ploče na nosačima (s otvorenim šavovima).

Sustav essergully pouzdano odvodi vodu sa sve tri razine:

  • s popločenih ili popločenih površina,
  • s površine šljunka ili estriha,
  • s površine tople izolacije krova.

Velika je fleksibilnost u odnosu na podne obloge različitih debljina.

Kit za popločani dio / trijem može se postaviti na različite visine. Trodijelni set izrađen je od korozije, odljevanog aluminija i može se prilagoditi visinama u rasponu od 33 do 106 mm. Kao rezultat toga, konačna slika je uvijek skladna.

Također možete upotrijebiti mali “trik” da ovaj set za proširenje pretvorite u jeftino rješenje za vaš obrnuti krov. Sve što trebate učiniti je “pretvoriti” cijevni spoj ekspanzijskog elementa u odvodnu cijev u izolacijskom području. Jednostavno bušite, režite ili pišite na licu mjesta. Ako postoji dodavanje šljunka, sustav za dolijevanje mora biti zatvoren šljunčanom hvataljkom; u slučaju nadoplate kolnika, potrebno je koristiti komplet za popločavanje / trijem.

Upozorenje o zamrzavanju

Sustav upozorenja o smrzavanju za uporabu s grijanim essergully-om automatski upravlja elementima grijača na krovu i osigurava pouzdanu odvodnju. Sustavom se upravlja putem središnjeg napajanja i upravljačke ploče s ugrađenim transformatorom i termostatom. Postavlja se na mjesto gdje je zaštićeno od sunčeve svjetlosti i snijega i uključuje sustav kada je temperatura u području od + 5 ° C do -5 ° C. Sam grijaći element radi na 24 V izmjeničnom strujom. Do 7 essergully okomito ili 10 essergully horizontalno (paralelno spajanje) može se kontrolirati putem upravljačke ploče.